Feest planner Antwerpen

Je wil een gast zijn op je eigen feest of evenement. Een privéfeest binnen je budget. Een event met power. Een bruiloft dat je verwachtingen overtreft. Het kan! Feestplanner Antwerpen staat je bij als het écht af mag zijn!

Als partyplanner & eventplanner zijn we uw ideale partner in de voorbereiding en uitwerking van al je events.Een bedrijfsfeest, babyborrel, communiefeest of lentefeest….

We benaderen elk evenement op een gepersonaliseerde, creatieve en budget vriendelijke manier. Bovendien is Feest planner Antwerpen een full-service evenementenbureau, wat wil zeggen dat we ook op logistiek vlak de perfecte partner zijn voor de volledige of gedeeltelijke uitwerking van uw feest.

We zorgen voor de nodige decoratie, obers, cateraar, dj, extra stroomvoorziening, etc. We zijn actief in alle regio’s, oost-vlaanderen & west vlaanderen, Brussel, Antwerpen en buitenland.

Opleiding tot feestplanner

Hoe ziet de opleiding eruit?

  • Event- en Projectmanagement is een love-brand, een gepassioneerd merk waarbij het allemaal draait om creativiteit en originaliteit, om verleiden en verleid worden.
    Het is één van de vier richtingen waarin je als professionele bachelor Office Management kan afstuderen. Naast algemene basisvakken trakteren we je op een uitgebreid pakket specialisatievakken in event- en projectmanagement.
  • Een belangrijk onderdeel van je opleiding vormen de expert classes. Je kiest, verspreid over je hele studietraject, acht modules uit een bijzonder gevarieerde lijst. Zo ontwikkel je je persoonlijke competenties op basis van je talenten. Resultaat: op het einde van de rit heb jij een uniek profiel, ideaal om je in de best mogelijke omstandigheden te profileren op de arbeidsmarkt.
  • Er is geen geme