Dj verjaardagsfeest

Dj verjaardagsfeest nodig? Heb je al nagedacht over het idee van een DJ-verjaardagsfeest voor jouw verjaardagsfeest? Dit is een moment dat gevierd moet worden! Als je jouw verjaardag op een stijlvolle manier wilt vieren, dan is een groots feest met vrienden en familie, samen met een professionele DJ, absoluut essentieel. Hierdoor zal je verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan en zal de herinnering eraan nog lang blijven hangen.

Dj verjaardagsfeest boeken

Bij Feest events bieden we de mogelijkheid om een drive-in show en/of DJ te boeken voor diverse gelegenheden, zoals aanzoeken, beurzen, borrels, braderieën, bruiloften, cafés, evenementen, feesttenten, horecagelegenheden, huwelijksfeesten, jubilea, kermissen, personeelsfeesten, personeelsuitjes, pleinfeesten, privéfeesten, recepties, sportclubbijeenkomsten, trouwceremonies, tuinfeesten, verenigingsactiviteiten, verjaardagen, verjaardagsfeesten, zakelijke evenementen en elke andere denkbare gelegenheid.

Ook een dj van Feest events op je verjaardagsfeest?  Wil je je verjaardag in stijl vieren, dan is een groot feest met vrienden en familie én een professionele dj verjaardagsfeest een absolute must. Zo zal je verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan en nog lang blijven nazinderen. Als je een grote dansvloer en een professionele B-day dj van DJ Crew voorziet natuurlijk…

Feesten waar iedeeren over napraat

Zoekt u naar de perfecte manier om uw verjaardag onvergetelijk te maken? Ontdek de magie van een DJ verjaardagsfeest! Bij ons kunt u een professionele DJ boeken om uw verjaardagsextravaganza naar een hoger niveau te tillen. Onze ervaren DJ’s zullen uw feest tot leven brengen met de nieuwste hits en de beste muziek, afgestemd op uw smaak en die van uw gasten.

Met een DJ verjaardagsfeest bent u verzekerd van een onvergetelijke avond vol dans, plezier en entertainment. Of u nu uw mijlpaal viert met een intieme groep vrienden en familie of een grootschalig feest organiseert, onze DJ’s zullen de juiste sfeer creëren om uw verjaardag te laten schitteren.

Waarom kiezen voor een DJ verjaardagsfeest?

 • Een breed scala aan muziekgenres om uit te kiezen, zodat u uw eigen afspeellijst kunt samenstellen.
 • Professionele geluids- en verlichtingsapparatuur voor een indrukwekkende sfeer.
 • Interactieve DJ’s die de menigte betrekken en ervoor zorgen dat iedereen op de dansvloer staat.
 • Maatwerk om aan uw specifieke wensen te voldoen en uw verjaardag uniek te maken.

Kies voor een DJ verjaardagsfeest en maak van uw speciale dag een onvergetelijke gebeurtenis. Neem vandaag nog contact met ons op om uw DJ te reserveren en uw verjaardagsfeest naar een hoger niveau te tillen!

Dj verjaardagsfeest

Dj Tom Dj verjaardagsfeest Dj Oost Vlaanderen Dj West Vlaanderen.
Kiezen voor Dj Tom op uw verjaardagsfeest is kiezen voor ervaring. Hij zorgt voor een avond met de beste muziek, zodat iedereen kan dansen. Een feest wordt gemaakt of gekraakt. Wij maken uw feest. Wij zorgen voor een verjaardagsfeest op maat! Als je besluit met ons samen te werken bespreekt De verjaardagsfeest DJ het volledige feest en de muziekkeuze, je kan meegeven van welke muziek jullie willen horen, welke platen mogen gedraaid worden en welke niet…

DJ verjaardagsfeest DJ voor verjaardag.

Omdat verjaardagsfeesten vaak kleinschaliger georganiseerd worden en niet altijd op zaterdagen in het drukke zomerseizoen plaats vinden is het moeilijk om een vaste prijs te geven. Contacteer Maarten en aan de hand van jouw voorkeuren wordt vrijblijvend een voorstel op maat uitgewerkt tegen een interessante prijs.

Wil je graag alles erop en eraan: rookeffecten, bewegende lichten, een projector voor je babyfoto’s en micro’s voor het bijpassende commentaar. Of houd je het liever klein: enkel achtergrondmuziek, zonder lichteffecten maar tegen een voordelige prijs. Alles kan bij de dj verjaardagsfeest

U krijg zelf insprak in de muziek

Bij ons kiest u de muziek zelf, wij draaien uw favoriete nummers en zorgen ervoor dat iedereen zich amuseert en kan dansen. Nadat u beslist om Dj Tom te boeken contacteren wij u om de muziekstijl te bespreken, welke muziek je wél en welke muziek je juist niet wilt horen op jouw verjaardagsfeest, Het is mogelijk een playlist te maken met de platen dat DJ Tom moet draaien tijdens het feest.

Contacteer ons

Voor meer info of boeking bel: 0495/214583 of mail naar info@djtom.be

Dj verjaardagsfeest

Het organiseren van een verjaardagsfeest kan een leuke en opwindende ervaring zijn, maar het kan ook behoorlijk stressvol zijn als je niet goed voorbereid bent. Gelukkig ben je hier aan het juiste adres, want in deze blog delen we enkele waardevolle tips voor het organiseren van een onvergetelijk verjaardagsfeest. Of je nu van plan bent om een klein intiem feestje te houden of een grootschalig evenement wilt organiseren, deze tips zullen je helpen om de planning soepeler te laten verlopen.

 1. Begin op tijd met de planning: Het plannen van een verjaardagsfeest vergt tijd en organisatie. Begin dus ruim van tevoren. Dit geeft je voldoende tijd om een gastenlijst op te stellen, een locatie te regelen en eventuele benodigde leveranciers te boeken.
 2. Stel een budget op: Bepaal hoeveel geld je wilt besteden aan het feest en houd je aan dat budget. Een duidelijk budget helpt je om te beslissen over de grootte van het feest, de locatie, het eten en de decoraties.
 3. Kies een geschikte locatie: Afhankelijk van het aantal gasten en je persoonlijke voorkeur kun je ervoor kiezen om het feest thuis te houden, in een gehuurde zaal of zelfs in de buitenlucht. Zorg ervoor dat de locatie geschikt is voor de activiteiten die je gepland hebt.
 4. Stel een thema vast (optioneel): Een thema kan je feest een leuke en samenhangende sfeer geven. Of je nu kiest voor een tropisch strandfeest, een retro jaren ’80-feest of een kleurthema, zorg ervoor dat de decoraties, uitnodigingen en activiteiten bij het thema passen.
 5. Maak een gastenlijst: Bedenk welke vrienden en familieleden je wilt uitnodigen en zorg ervoor dat je hun contactgegevens hebt. Vergeet niet om uitnodigingen op tijd te versturen, vooral als het een drukke periode is.
 6. Plan activiteiten en entertainment: Afhankelijk van de leeftijdsgroep van je gasten kun je verschillende activiteiten en entertainment opties overwegen. Dit kunnen spelletjes, muziek, een DJ, karaoke, of zelfs een speciale gastoptreden zijn.
 7. Catering en eten: Beslis of je zelf wilt koken, catering wilt inhuren of een potluck-stijl feest wilt organiseren waarbij gasten hun eigen gerechten meebrengen. Vergeet niet eventuele dieetwensen of allergieën van je gasten in overweging te nemen.
 8. Decoraties en sfeer: Zorg voor feestelijke decoraties die passen bij het thema of kleurenschema van je feest. Ballonnen, slingers, tafelkleden en kaarsen kunnen een feestelijke sfeer creëren.
 9. Fotograaf of fotobooth (optioneel): Overweeg het inhuren van een fotograaf of het opzetten van een fotobooth om de speciale momenten van het feest vast te leggen. Gasten kunnen dan leuke foto’s maken om mee naar huis te nemen.
 10. Vergeet niet aan jezelf te denken: Het is jouw verjaardagsfeest, dus zorg ervoor dat je ook kunt genieten. Delegeer taken indien nodig en maak een schema zodat je tijd hebt om te socializen en te ontspannen.
 11. Bedankjes voor de gasten: Overweeg om kleine bedankjes of goodiebags voor je gasten te maken als blijk van waardering voor hun aanwezigheid.
 12. Veiligheid en verantwoordelijkheid: Als er alcohol wordt geserveerd, zorg dan voor alternatieve vervoersopties voor gasten die niet in staat zijn om zelf te rijden.

Door deze tips te volgen en je verjaardagsfeest zorgvuldig te plannen, kun je ervoor zorgen dat het een geweldige en gedenkwaardige gebeurtenis wordt voor jou en je gasten. Vergeet niet om te genieten van het proces en van de speciale dag zelf. Happy birthday en veel plezier met het organiseren van je verjaardagsfeest!