Discobar

DJ bedrijfsfeest

Bij DJ Tom kunt u terecht voor elk bedrijfsfeest op maat. Wij luisteren naar uw behoeften en wensen en draaien het feest zodat jullie het voor ogen hebben. We maken een draaiboek van het feest en de muziekkeuze. U bepaalt welke platen moeten gedraaid worden en welke niet. Tom is een Allround DJ met 27 jaar ervaring en kan elke muziekstijl draaien: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, Disco, fout, vlaams, rock, house, top 50, retro house …

DJ trouwfeest

DJ Trouwfeest gezocht? De juiste DJ op uw trouwfeest of huwelijksfeest maakt het verschil op de dansvloer, een DJ maakt of kraakt je feest. Een DJ voor je trouwfeest kiezen is niet eenvoudig als je in Google “DJ Trouwfeest” intypt krijg je ongeveer 70.400 resultaten. Uit ervaring weten wij dat geen enkel dansfeest hetzelfde is. Wij helpen jullie om de juiste DJ te kiezen. Hieronder bieden we een overzicht van enkele zeer ervaren dj’s die al jaren de muziek verzorgen op huwelijksfeesten.

DJ verjaardagsfeest

Uw verjaardagsfeest draaien we met een professionele luxe discobar, dat zorgt voor extra sfeer, de installatie is een echte eye catcher. De led verlichte DJ Booth, led aircones en de andere led effecten samen met de muziek van Dj Tom maken uw feest tot een geslaagd geheel.

Discobar te koop Koopjeskrant.be.
Discobar te koop zoekertjes. Toon op kaart. Promoties gerelateerd aan Computer Software. ik bied aan/ik zoek. Ook hier staan met jouw zoekertje? Ook bovenaan staan met jouw zoekertje? Ontvang de Koopjeskrant nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden van Koopjeskrant.be.

DISCOBAR NILLIES DISCOBAR NILLIES.
Discobar Nillies beschikt over een pro licentie en is een veel gevraagde gast op een uiteenlopende reeks van fuiven, privé events, bedrijfsfeesten en festivals. Geen enkele dansvloer is té klein of té groot voor Discobar Nillies! De kameleon onder de dj’s!

Discobar Tcm Sound Light.
Discobar Tcm, de party discobar op verplaatsing, afgestemd op het publiek, en niet omgekeerd. Discobar Tcm is een all-round discobar in Evergem. We volgen de hedendaagse dansscène op de voet, maar zijn ook niet vies van de jaren 50-60-70-80-90 en een vette streep Disco.

Discobar Adventure.
In Halle gelokaliseerde Discobar Renting specialist. Verhuur van discobar materiaal gelegen te 1500 Halle. Wij verzorgen eveneens de muzikale sfeer op uw evenementen. Een professionele aanpak gesteund op meer dan 15 jaar ervaring. Discobar Adventure maakt van uw feest of evenement een succes.

Discobar Torfs Home.
De interesse groeide en er werd steeds in meer en beter materiaal geinvesteerd. Sinds 2004 beschikken wij over een professionele discobar met ervaren DJ’s’ en al het nodige om aan u wensen tegemoet te komen. Bij discobar Torfs geloven we dat de DJ uw feest maakt of kraakt

.Iedereen Beroemd Discobar Station YouTube.
Watch Queue Queue. The next video is starting stop. Iedereen Beroemd Discobar Station. Unsubscribe from Eén? Subscribe Subscribed Unsubscribe 28K. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video?

Discobar Starlight: contacteer ons nog vandaag op GSM 0472 59 67 09.
Discobar Starlight is zowel voor jong als oud, wij passen ons aan alle publiek aan. Daarom hebben wij ook als extra een computer aan de discobar gekoppeld, zodat wij over een heel groot aanbod van muziek beschikken. Verder zijn verzoekjes altijd welkom.

Discobar All Music Discobar DJ’s’ Verhuur licht geluidsinstallatie.
Maak een succes van uw feestje of evenement en huur een discobar met DJ. Discobar All Music werkt samen met verschillende DJ’s. Discobar Zonder DJ. Huur nu een discobar zonder DJ en draai zelf de mooiste plaatjes op uw evenementen.

Discobar Galaxie Wikipedia.
Het collectief draaide op vele festivals, onder meer op Marktrock, Lokerse Feesten, Rock Ternat en Laundry Day. Sinds 2002 staat Discobar Galaxie op het tussenpodium van Rock Werchter, waar ze tijdens de onderbrekingen van het hoofdpodium met hun Galaxie Gangbang Soundsystem op de toren van Jupiler Joe Piler town platen draaien.